Μαρσέιγ: Ανήσυχος ο Γκατούζο με την άμυνα

Ο Τζενάρο Γκατούζο θεωρεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μαρσέιγ είναι η αμυντικής της λειτουργία.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως είναι ανησυχητικό, το γεγονός πως οι Μασσαλοί έχουν δεχτεί δέκα γκολ σε τρία ματς και φάνηκε να δίνει περισσότερο βάση, στη βελτίωση αυτού του τομέα στο παιχνίδι της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε πως κρατάει το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τη Μονακό.

Αρχικά, ο Γκατούζο δήλωσε: «Μου άρεσε η προσωπικότητα των παικτών. Υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και που μας χαντάκωσαν. Σε τεχνικό επίπεδο μάς έλειψαν πολλά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά μου άρεσε η ψυχή που έδειξαν και ο τρόπος που προσπαθούσαν μέχρι το τέλος να μη χάσουν. Δεν υπήρχε επίσης, ισορροπία ανάμεσα σε επίθεση και άμυνα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως αμυντικά πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ που μπορούσαν να αποφευχθούν».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δεχθήκαμε δέκα γκολ σε τρία παιχνίδια, είναι ανησυχητικό νούμερο και πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν είναι εύκολο να το διορθώσεις αυτό, δεν είναι μόνο πρόβλημα της άμυνας, είναι συλλογικό. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σταματήσουμε να κάνουμε κακό στον εαυτό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.