Κάλιαρι-Ρόμα 1-4: «Πάρτι» τζαλορόσι στη Σαρδηνία (video)

Η Ρόμα (11 β.) δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής της στη Σαρδηνία, κερδίζοντας με 4-1 την τελευταία της βαθμολογίας Κάλιαρι (2 β.). Από το 20ο λεπτό τελείωσαν ουσιαστικά τη δουλειά οι «τζαλορόσι».

Το παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά πριν καλά καλά αρχίσει στο Κάλιαρι. Δύο γκολ της Ρόμα στο 19′ και το 20′ με Αουάρ και Λουκάκου, απλούστευσαν την δουλειά για τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο. Η εκκίνηση του δευτέρου μέρους ήταν εξίσου εντυπωσιακή με εκείνη του πρώτου, με τους Μπελότι (51′) και Λουκάκου (59′) να αξιοποιούν δύο ασίστ του Παρέδες για να φέρουν το δείκτη του σκορ στο 0-4. Όλα είχαν πλέον τελειώσει με τους «τζαλορόσι» να κάνουν και την απαραίτητη διαχείριση.

Το μόνο που κατόρθωσε η Κάλιαρι (τελευταία στη Serie A, 2 βαθμούς), ήταν να μειώσει με τον Νάντεζ στο 86′ (πέναλτι). Είχε σκοράρει και νωρίτερα, στο 72ο λεπτό, με τον Πράτι, αλλά το VAR ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ.

Σημαντική νίκη για τη Ρόμα, τρίτη στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από εκείνες σε βάρος των Φροζινόνε (2-0) και Σερβέτ (4-0). 11 οι βαθμοί της Ρόμα, 10η θέση στο πρωτάθλημα, στο -10 από την πρωτοπόρο Μίλαν μετά τις πρώτες 8 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.