Η ομάδα του Φοτού πέρασε από τον ιταλικό Βορρά έχοντας 5 παίκτες με διψήφια συγκομιδή πόντων κι έκανε το 2/2 στον δεύτερο όμιλο του Eurocup.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι έως την εκκίνηση του 4ου δεκαλέπτου, η Μπουρ επικράτησε με 79-72 της Τρέντο στην Ιταλία φτάνοντας τις 2 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον δεύτερο όμιλο του Eurocup.

“Κλειδί” της νίκης ήταν η ζώνη που επέλεξε ο Γάλλος προπονητής, Φρεντερίκ Φοτού στην τελευταία περίοδο με τους Ιταλούς να έχουν μόλις 1/10 τρίποντα σε αυτό το διάστημα, ενώ η Μπουρ είχε σταθερούς παράγοντες στο σκορ με αποτέλεσμα να φτάσει στην επικράτηση.

Η Μπουρ είχε 5 παίκτες με διψήφια συγκομιδή (Μπράουν 17, Σαλάς 13, Μάικι 12, Κοκιλά 11, Μπενιτέζ 10) και χωρίς να έχει εξαιρετικά ποσοστά (39,5% στο δίποντο και 39,3% στο τρίποντο) αλλά σταθερότητα στις επιλογές της πήρε τη σημαντική νίκη.

Οι “Μπιανκονέρι” είχαν ως πρώτο σκόρερ τον Μπιλίγκα με 17 πόντους, ενώ ο Έλις προσέθεσε 14 και μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την Ουλμ στη Γερμανία δεν κατάφεραν να γευθούν τη χαρά της νίκης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους.