Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στην λίστα της ο Παυλίδης

Το κενό του Κόλο Μουανί στην επίθεση της Άιντραχτ δεν καλυφθηκε ποτέ. Οι αετοί ψάχνουν επιθετικό και ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ είναι από τα πρώτα ονόματα στην λίστα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έχασε τον βασικό φορ Ραντάλ Κόλο Μουανί και δεν πήρε παίκτη για να καλύψει το κενό.

Πίστεψε στους παίκτες που είχε στο ρόστερ Μαρμούς, Νγκάνκαμ και Φέρι αλλά όλοι μαζί μετά συνολικά 638 λεπτά στην Μπούντεσλιγκα έχουν σκοράρει συνολικά… 1 γκολ.

Τον Ιανουάριο όλα δείχνουν ότι οι αετοί θα κινηθούν για φορ και τα πρώτα ονόματα στην λίστα σύμφωνα με το Sport1.de είναι ο διεθνής Έλληνας φορ Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ και ο Ερμεντίν Ντεμίροβιτς της Άουγκσμπουργκ.

Οι Γερμανοί θυμίζουν το πέρασμα του Έλληνα φορ από τα Γερμανικά γήπεδα με τη Ντόρτμουντ Β και την Μπόχουμ ενώ ο Ντεμίροβιτς φυσικά και είναι γνωστός στους ανθρώπους της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τους δύο επιθετικούς στην λίστα ακολουθούν άλλα τρία ονόματα οι Χιμένες (Φέγενορντ), Κονατέ (Σάλτσμπουργκ) και Λάρσεν (Θέλτα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.