Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 4-1: Βαριά ήττα για τα «σφυριά» πριν τον Ολυμπιακό (highlights)

Η Άστον Βίλα «σκόρπισε» στους τέσσερις «ανέμους» την Γουέστ Χαμ (4-1), λίγο πριν την αναμέτρηση των «σφυριών» με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επιβλητική εμφάνιση της Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ στο «Βίλα Παρκ» για την 9η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Έμερι επικράτησε με 4-1 των «σφυριών» και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της βαθμολογογίας.

Προβάδισμα πήρε η γηπεδούχος ομάδας με τον Λουίζ στο 30ο λεπτό, ενώ στο 51′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα γκολ του από την «άσπρη βούλα». Η Γούεστ Χαμ μείωσε με τον Μπόουεν και «μπήκε» στο ματς, αλλά η Άστον Βίλα πέτυχε από δύο γκολ με Γουότκινς (74′) και Μπέιλι (89′) και «καθάρισε» τη νίκη.

Βαριά ήττα για τα «σφυριά», τα οποία την Πέμπτη (26/10, 19:45, MC Novasports.gr) έρχονται στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αστον Βίλα: Μαρτίνες, Κόνσα, Καμαρά, Τόρες, Ντιν, Κας, Τζανιόλο (76′ Μπέιλι), Λουίζ, Μακγκίν, Ντιαμπί (85′ Τίλεμανς), Γουότκινς.

Γούεστ Χαμ: Αρεολά, Τσούφαλ, Ζουμά, Αγκέρντ, Έμερσον, Γουόρντ Πρόουζ, Άλβαρες, Μπόουεν, Σούτσεκ (67′ Κούντους), Πακετά (86′ Ινγκς), Αντόνιο (90′ Φορνάλς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.