Τσέλσι: Κίνηση για Ράμσντεϊλ

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι η Τσέλσι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ.

Ένα δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι η Τσέλσι θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση του παραγκωνισμένου στην Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ. Το ρεπορτάζ της Sun επιβεβαιώνει και ο Μπεν Τζέικομπς μέσω twitter.

Φαίνεται ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει δει αρκετά από τον Ρόμπερτ Σάντσεθ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπράιτον το καλοκαίρι, για να πιστεύει ότι δεν είναι το νούμερο ένα που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Επιβεβαίωσε την άποψή του μετά τα λάθη του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ που έφεραν και το παιχνίδι από το 2-0 στο 2-2.

Ο Ράμσντεϊλ έχει χάσει την θέση του στην Άρσεναλ γιατί ο Μίκελ Αρτέτα προτιμά τον Ισπανό Ράγια ο οποίος επίσης έχει κάνει αρκετά λάθη.

Για τον Άγγλο τερματοφύλακα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2026 φαίνεται ότι ενδιαφέρεται και η Μπάγερν Μονάχου η οποία ψάχνει για αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ ο οποίος έχει φτάσει πλέον τα 37 και προσπαθεί να επιστρέψει στα γήπεδα μετά από δέκα μήνες λόγω κατάγματος στο πόδι ενώ έκανε σκι στις διακοπές του.

Βέβαια για να μετακινηθεί πριν το 2026 ο Ράμσντεϊλ χρειάζεται και το ΟΚ του προπονητή της Άρσεναλ Μίκελ Αρτέτα, κάτι που δεν μοιάζει εύκολο αυτή τη στιγμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.