Άρσεναλ: Διαφορετικός ο Ζεσούς του Champions League!

Χωρίς τον Γκάμπριελ Ζεσούς, η Άρσεναλ πιθανότατα δεν θα είχε πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στη Σεβίλλη στο Champions League την Τρίτη.

Ο Βραζιλιάνος είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ που πέτυχαν οι»κανονιέρηδες» (1 γκολ, 1 ασίστ) σε μία εξαιρετική εμφάνιση γενικότερα της αγγλικής ομάδας, σε μία δύσκολη έδρα, όπως το «Ramon Sanchez Pizjuan». Ο Ζεσούς ήταν στο ματς με τη Σεβίλη στα καλύτερά του. Ο 26χρονος, δέχεται συχνά κριτική επειδή δεν πετυχαίνει αρκετά γκολ για έναν σέντερ φορ.

Πράγματι, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, σε έξι σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι και σε μία, την περυσινή, με την ομάδα του Αρτέτα, δεν έχει πετύχει περισσότερα από 14 γκολ σε μία περίοδο της Premier League.
Το Champions League φαίνεται όμως ότι είναι η διοργάνωση του Ζεσούς. Συνολικά σε 41 παιχνίδια, έχει πετύχει 23 γκολ (με 6 ασίστ). Η πρώτη του πινελιά, η καλή εκτίμηση του χώρου και του τρόπου εκμετάλλευσής του, τον κάνει ένα ιδιαίτερο ταλέντο. Η Άρσεναλ είναι πραγματικά τυχερή που τον έχει.

«Είναι μία διοργάνωση που αγαπώ», είπε μετά τη νίκη επί της Σεβίλλης. «Όλες οι διοργανώσεις μου αρέσουν, γιατί απλώς μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Αλλά δεν ξέρω, από την πρώτη μέρα στο Champions League, από το ντεμπούτο μου, έβαλα γκολ. Δεν το έχω κερδίσει ακόμα, οπότε ψάχνω ν α σηκώσω αυτό το όμορφο τρόπαιο. Προφανώς δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το πιστέψουμε. Αν δεν το πιστεύουμε, δεν μπορούμε να είμαστε εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.