Η Έβερτον είναι πιθανό να στερηθεί των υπηρεσιών του Ραμίρο Φούνες Μόρι στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, καθώς ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ επιβεβαίωσε ότι ο 26χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο.

Η Έβερτον είναι πιθανό να στερηθεί των υπηρεσιών του Ραμίρο Φούνες Μόρι στο υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, καθώς ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ επιβεβαίωσε ότι ο 26χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, ενώ αγωνιζόταν με την εθνική Αργεντινής. Ο διεθνής άσος, ο οποίος μετράει 26 συμμετοχές με τους «τόφις» στην εφετινή περίοδο, μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου στην διάρκεια του αγώνα με τη Βολιβία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο τραυματισμός του περιορίζει τις επιλογές που έχει στην άμυνα ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, καθώς και ο δεξιός μπακ, Σίμους Κόουλμαν, αναμένεται να μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, μετά το κάταγμα που υπέστη στο πόδι στην αναμέτρηση της εθνικής Ιρλανδίας με την Ουαλία.
 
«Ο Ραμίρο Φούνες Μόρι μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού τραυματίστηκε στο γόνατο ενώ είχε υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής» αναφέρει ο σύλλογος της Premier League στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα και προσθέτει: «Θα συμβουλευθεί χειρουργό την επόμενη εβδομάδα, αλλά η αρχική διάγνωση υποδηλώνει ότι ο 26χρονος είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν».
 
Η Έβερτον αναμετράται το Σάββατο στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ, στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ, και θα στερηθεί ακόμη σε αυτό το παιχνίδι των υπηρεσιών των -μακροχρόνια απόντων- Γιανίκ Μπολασί και Μουχάμεντ Μπέσιτς. Επίσης, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μόργκαν Σνάιντερλεν, ενώ ο Τζέιμς ΜακΚάρθι επιδείνωσε ένα πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα αγωνιζόμενος την περασμένη εβδομάδα με την εθνική Ιρλανδίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ