ΑΕΚ: Tο αφεντικό και ο μεγάλος πρωταγωνιστής (vids)

Η ΑΕΚ έκανε ότι ήθελε στην "Αγιά Σοφιά", κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ και έδειξε ποιο είναι το αφεντικό σε μια βραδιά που ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ένας μικρός: Ο Γιαννάκης!

ΑΕΚ από τα παλιά, ΑΕΚ από τα… περυσινά με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος να βγάζει στον αγωνιστικό χώρο της “Αγιά Σοφιάς” τον καλύτερο φετινό της εαυτό και να κερδίζει πολύ εύκολα, 2-0 τον ΠΑΟΚ και να δείχνει ποιος είναι το αφεντικό.

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ντέρμπι με τους “ασπρόμαυρους“, δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να πάρει ανάσα, ούτε καν να κάνει τελική, παρά μόνο όταν χαλάρωσε και αποφάσισε να παρατήσει το ματς. Στο 95′ δηλαδή!

Το βράδυ της Δευτέρας η Ένωση παρουσίασε τον περυσινό της εαυτό, αυτόν που έμπαινε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα, ορμή και δεν άφηνε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα και να σκεφτεί πως έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Η κυριαρχία της δεν χωράει αμφισβήτηση. Με ώριμο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο κέρδισε εύκολα τον ΠΑΟΚ αποδεικνύοντας ποιο είναι το αφεντικό και φυσικά ότι και φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Δείτε την συνέντευξη του Ορμπελίν Πινέδα

Κόντρα στον ΠΑΟΚ η ένταση, η ενέργεια, τα τρεξίματα και το τακτικό πλάνο που ακολούθησαν οι παίκτες του Αλμέιδα έφεραν τη νίκη, με αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Ο πρώτος που ξεχώρισε στα δικά μου μάτια ήταν ο Νταμιαν Σιμάνσκι για την πολλή δουλειά που έκανε στη μεσαία γραμμή όπου έκοψε πολλές επιθέσεις, μπλόκαρε τον άξονα του ΠΑΟΚ, δεν άφηνε τη μπάλα να πάει στην επίθεση, ενώ δημιουργεί στην ουσία και το δεύτερο γκολ του Ελίασον. Εξίσου κομβικός ήταν και ο Γιόνσον που κλέβει τη μπάλα στο πρώτο γκολ, αλλά και ο Μάνταλος που με την τέλεια ασίστ του προσφέρει ένα σχεδόν έτοιμο γκολ στον Πινέδα για το 1-0. Ουδείς ήταν… προβληματικός για την συνολική εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια εμφάνιση από τα παλιά, μια εμφάνιση κυριαρχίας που έφερε μια δίκαιη και άνετη νίκη!

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Μάνταλος για το ντέρμπι και τον Γιαννάκη

ΥΓ: Ο μεγάλος νικητής και πρωταγωνιστής του ντέρμπι ήταν ο μικρός Γιάννης, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ που μαζί με τον μπαμπά του και τον αδερφό του που υποστηρίζει την ΑΕΚ βρέθηκαν στην “Αγιά Σοφιά” και είδαν το ντέρμπι με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο μικρός εισέπραξε πολλή αγάπη απ’ όλους. Παίκτες και φιλάθλους της Ένωσης και συνάμα με τη συνέντευξη που μου παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα ζωντανά στην εκπομπή Monday FC έστειλε ηχηρά μηνύματα θυμίζοντας σε όλους ποιο είναι το ποδόσφαιρο. Πραγματικά αξίζει να την παρακολουθήσετε!

Δείτε την συνέντευξη του Γιαννάκη και του Ευθύμη

ΥΓ 2: Η τρομερή υποστήριξη που έλαβε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς από το κλαμπ και τον κόσμο της ΑΕΚ είναι δίχως προηγούμενο. Η “κιτρινόμαυρηΠΑΕ αξίζει συγχαρητήρια για τον τρόπο που υποστήριξε τον Αυστριακό με το βίντεο με τις αποκρούσεις του στα μάτριξ του γηπέδου, όπως και ο κόσμος της ομάδας που έδειξε πως δεν ξεχνά τι έχει προσφέρει φέτος ο 30χρονος τερματοφύλακας με πολλές σημαντικές επεμβάσεις. Κινήσεις που μεγαλώνουν το κλαμπ, με τον Στάνκοβιτς πάλι σε συνέντευξη που μου παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα να είναι αποκαλυπτικός και με πολλή συγκίνηση για αυτή τη βραδιά.

Δείτε όσα είπε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο Monday FC


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.