Οργή στη Σερβία για τη δολοφονία (video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σερβία, μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ιβκοβιτς στην Κωνσταντινούπολη, από οπαδούς της Γαλατάσαραϊ. Οργή στον Ερυθρό Αστέρα για τη στάση των Τούρκων.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σερβία, μετά τη δολοφονία του Μάρκο Ιβκοβιτς στην Κωνσταντινούπολη, από οπαδούς της Γαλατάσαραϊ. Ο άτυχος οπαδός του Ερυθρού Αστέρα δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά και εξέπνευσε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Ήδη, ο σερβικός Τύπος επιρρίπτει ευθύνες στην τουρκική πλευρά, για τον άδικο χαμό του 25χρονου φιλάθλου.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Κόβιτς τόνισε: «Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του παιδιού. Τα παιχνίδια δεν γίνονται για να σκοτώνονται άνθρωποι. Αυτή η οργάνωση του αγώνα ήταν ντροπή, το ίδιο και η συμπεριφορά . Ήξεραν τον κίνδυνο αλλά έριξαν δακρυγόνα στους οπαδούς μας οι οποίοι στη συνέχεια δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από χούλιγκαν. Πρώτα τους είπαν ότι τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί, ενώ το γήπεδο είχε κενές θέσεις. Υπάρχουν φωτογραφίες που το αποδεικνύουν».


Και συμπλήρωσε: «Εμείς στο πρώτο ματς ήμασταν καλοί οικοδεσπότες. Οι δηλώσεις του Τούρκου προπονητή ήταν αηδιαστικές. Θα πρέπει να ντρέπεται».

Δείτε video από τα χθεσινά επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.