Ποτσετίνο: “Δεν θα προπονούσα ποτέ Μπάρτσελόνα και Άρσεναλ”

Λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει την Τότεναμ, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε για την Τσέλσι, τους Spurs αλλά και τις δύο ομάδες που δεν θα προπονούσε ποτέ. (6/11 22:00 Novasports Prime)

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο επιστρέφει στην έδρα της Τότεναμ ως αντίπαλος και προφανως θα είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης. Έφυγε άκομψα από την Τότεναμ και έχει αναλάβει μια ομάδα που παλεύει να αναγεννηθεί.

Ο ίδιος αναμένεται να το ζήσει έντονα αλλά πάντα θα έχει έναν καλό λόγο να πει για την πρώην ομάδα του, ενώ εκφράζει και την αισιοδοξία του για την πορεία της Τσέλσι. Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα αυτού μίλησε και για τις ομάδες τις οποίες δεν θα προπονούσε ποτέ.

“Για μένα θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να επιστρέφουμε σε ένα μέρος όπου δημιουργήσαμε καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί. Είναι ξεχωριστό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αυτό είναι αλήθεια.

Ειχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα ποτέ είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα. Είναι περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω στους Σπερς μετά από τέσσερα χρόνια… αλλά θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Νιώθω ότι οι Spurs μπορούν πραγματικά να κερδίσουν το πρωτάθλημα, κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Ιστορικά, η Τσέλσι κέρδισε μεγάλα πράγματα. Χτίζουμε κάτι για το μέλλον. Χωρίς αμφιβολία στο μέλλον η Τσέλσι θα είναι στην ίδια θέση που ήταν.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.