Τότεναμ: Ο Ποσετίνο έχει καλές σχέσεις με τον Λέβι

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο αποκάλυψε πως έχει ακόμα καλές σχέσεις με τον Ντάνιελ Λέβι.

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τσέλσι αναφέρθηκε στη σχέση του με τον ισχυρό άνδρα της Τότεναμ, από την οποία είχε αποχωρήσει το 2019, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο της. Ο Ποσετίνο τόνισε πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Είναι πολύ καλές. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και μου έστειλε ένα μήνυμα όταν υπέγραψα στην Τσέλσι, ευχόμενος τα καλύτερα σ’ εμένα και σε όλους. Πρέπει να είμαστε φυσικοί. Σχεδόν έξι χρόνια δουλεύαμε μαζί, πόσα πράγματα έγιναν σε έξι χρόνια; Καλά και όχι τόσο καλά. Είμαστε υπεύθυνοι για τη σχέση μας. Δεν μπορούμε τώρα να ξεχάσουμε τη σχέση μας σε μια περίοδο που ήταν πολύ σημαντική στην καριέρα μας και για τον σύλλογο».

Παράλληλα, ο Ποσετίνο δήλωσε για τη δουλειά του Λέβι στην Τότεναμ: «Βλέπετε την Τότεναμ πριν από 20 χρόνια και τώρα, πώς άλλαξε, πώς προχώρησε και νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρισθεί η δουλειά του. Δεν αποφάσισα να φύγω από την ομάδα. Χωρίσαμε τους δρόμους μας, γιατί απολύθηκα. Αλλά δεν είναι κριτική στον σύλλογο. Αυτή είναι μια διαφορά, δεν αποφάσισα να φύγω. Ίσως, θα μπορούσα να είμαι ακόμη εκεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.