Αλ. Σαμάτα: «Είναι πάντα ωραία η αίσθηση του να σκοράρεις» (video)

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή σκόραρε δίνοντας το προβάδισμα στον "Δικέφαλο"

Ο Αλί Σαμάτα επέστρεψε στα γκολ αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ τους βαθμούς της νίκης κόντρα στην Αμπερντίν.

Όπως σχολίασε ο 30χρονος διεθνής επιθετικός του “Δικεφάλου”: «Είναι πάντα ωραία η αίσθηση του να σκοράρεις. Εμείς ως σύνολο θέλουμε πάντα να διασφαλίζουμε πως θα νικάμε σε κάθε ματς. Κι είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό, δηλαδή όταν ερχόμαστε από τον πάγκο, να σκοράρουμε, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Λειτουργούμε ως σύνολο δίχως να μας επηρεάζει ποιός ξεκινάει (σ.σ. το ματς), ποιιός έρχεται από τον πάγκο…».

Για τα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ κι αν βάσει εμφάνισης άξιζε τη νίκη: «Ναι… φυσικά… Νομίζω πως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω πως κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο από τον αντίπαλο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το αφήσουμε στο παρελθόν για να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Όσο για το αν ο στόχος είναι η 1η θέση στον Όμιλο: «Ναι, ο κόουτς το έθεσε ξεκάθαρα, θέλουμε να προκριθούμε και να είμαστε πρώτοι στον όμιλο. Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στους άλλους δύο αγώνες, τους τελευταίους δύο αγώνες στον Όμιλο κι από εκεί και πέρα θα δούμε», ανέφερε μιλώντας στην Cosmote TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.