Νάπολι: Παρελθόν και επίσημα…

Παρελθόν αποτελεί από τη Νάπολι ο Ρούντι Γκαρσία με την διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έπειτα από το πολύ κακό ξεκίνημα της σεζόν.

Η διοίκηση της Νάπολι και συγκεκριμένα ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό Ρούντι Γκαρσία μόλις τέσσερεις μήνες μετά την αρχική πρόσληψή του.

Οι «παρτενοπέι» μετά την περσινή τους πολύ καλή σεζόν που τους έφερε στην κορυφή της Serie A δεν πραγματοποιούν και το καλύτερο ξεκίνημα φέτος, αφού βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ έπειτα από 12 αγωνιστικές.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γκαρσιά φάνηκε πως ήταν η εντός έδρας ήττα από την πρωτελευταία του βαθμολογικού πίνακα Έμπολι με 1-0.

Ιταλικά δημοσιεύματα μάλιστα έφεραν στο φως πως Γκαρσία και Ντε Λαουρέντις είχαν έναν έντονο διάλογο στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα αυτού, γεγονός που δείχνει πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Τα τελευταία 24ωρα φαβορί για τον πάγκο της Νάπολι αποτελούσε ο Ιγκόρ Τούντορ. Αυτό ανατράπηκε σήμερα, όπου εμφανίστηκε το όνομα του παλιού γνώριμου του συλλόγου Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος πλέον ανακοινώθηκε και επίσημα ως ο νέος προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο Ιταλός τεχνικός διατέλεσε προπονητής της Νάπολι την τετραετία 2009 με 2013 όπου σε 182 ματς μέτρησε 89 νίκες, 49 ισοπαλίες και 44 ήττες κατακτώντας ένα κύπελλο Ιταλίας.

Μεταξύ άλλων ο Ματζάρι έχει καθίσει στον πάγκο των Ίντερ, Γουότφορντ και Τορίνο ενώ τελευταία του δουλεία ήταν στην Κάλιαρι από την οποία αποχώρησε τον Μάιο του 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.