Μπαρτσελόνα: Αστείρευτη πηγή ταλέντων! (vid)

Η Μπαρτσελόνα αποτελεί ανεξάντλητη πηγή ανάδειξης νέων ταλέντων εδώ και πολλά χρόνια οπότε έχει πια σταματήσει να μας εκπλήσσει η παρουσία πολλών νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα, με εντυπωσιακές επιδόσεις.

Τελευταίο παράδειγμα είναι ο 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ, ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της La Liga και επίσης ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ισπανίας. Πρόσφατα μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους “μπλαουγκράνα” μέχρι το 2026 και 1 δισεκατομμύριο ρήτρα!
Ο επόμενος εκκολαπτόμενος πιτσιρικάς λέγεται Ουνάι Ερνάντες. Ο 18χρονος επιθετικός μέσος έχει διανύσει ήδη πολύ δρόμο από τότε που έφτασε στην Μπαρτσελόνα. Φανατικός οπαδός των “γιγάντων” της Καταλονίας, o 18χρονος επιθετικός μέσος έχει κάνει πολύ δρόμο από τότε που έφτασε στην Μπαρτσελόνα. Προϊόν των ακαδημιών της Τζιρόνα από τα 11 χρόνια του, μεταπήδησε στη Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2022.

Ενώ οι περισσότεροι νεαροί παίκτες χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν και να ξεκινήσουν τις αξιοπρεπείς επιδόσεις, ο Ερνάντες πήγε… τρέχοντας. Η επιρροή του έγινε καθοριστική για την ομάδα του Όσκαρ Λόπες,η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα.
Η εξέλιξή του ήταν στην πραγματικότητα τόσο μεγάλη , που τώρα θεωρείται βασικός στην Μπαρτσελόν Αθλέτικ. Υπό τις εντολές του Ράφα Μάρκες, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι έχει κληθεί στην πρώτη ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις από τον Τσάβι.

Την περασμένη σεζόν, ένας αγώνας εναντίον της Θέλτα Βίγκο, ήταν η παρθενική του κλήση στην πρώτη ομάδα . Επιπλέον, μέσα στη σεζόν, ο Τσάβι θα καλούσε για άλλη μια φορά τον νεαρό επιθετικό μέσο για να εκπροσωπήσει την Μπαρτσελόνα εναντίον της ιαπωνικής ομάδας Βίσελ Κόμπε σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι θα του έδινε τότε την ευκαιρία να στον Ερνάντες να παίξει εναντίον του του θρύλου, Αντρές Ινιέστα.
Σημειώνοντας 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στην πρώτη σεζόν υπό τον Όσκαρ Λόπες, δείχνει εκτός από τις οργανωτικές του ικανότητες και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο Ερνάντες είναι εκπληκτικός με την μπάλα στα πόδια του, ικανός να αλλάζει τον ρυθμό του αγώνα και οι συγκρίσεις με το στυλ παιχνιδιού του Ινιέστα, έχουν μεγάλη βάση.
Προς το παρόν, επικεντρώνεται στο να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα Αθλέτικ. Ωστόσο, όποτε και όπου μπορεί να τον χρειαστεί ο Τσάβι, πιθανότατα θα απαντήσει χωρίς αποτυχία. Έχει ήδη συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα σε δύο περιπτώσεις και αυτή τη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.