Μπαρτσελόνα: Διαφωνεί ο Στόιτσκοφ για το βραβείο «Golden Boy»

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ θεωρεί πως δεν έπρεπε να πάρει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ το βραβείο «Golden Boy» για το 2023.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως το συγκεκριμένο βραβείο θα έπρεπε να πάει είτε στον Αλεχάντρο Μπαλντέ, είτε στον Τζαμάλ Μουσιάλα. Επίσης, συμπλήρωσε πως ο Μπέλιγχαμ δεν κατάκτησε κάτι με τις Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης τη χρονιά που φεύγει, παρά τις καλές εμφανίσεις του, για να δικαιολογηθεί η απονομή του βραβείου.

Αρχικά, ο Στόιτσκοφ δήλωσε στην εφημερίδα «Mundeo Deportivo»: «Εφόσον ο Γκάβι δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής βάσει του κανονισμού, το βραβείο έπρεπε να δοθεί στον Μουσιάλα ή στον Μπαλντέ. Δεν αμφισβητώ την αξία του Μπέλινγκχαμ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο. Έχει μεγάλη κλάση και πολύ μυαλό. Για μένα, είναι ένα μείγμα ανάμεσα στον Λάουντρουπ, τον Κακά και τον Πολ Πογκμπά. Το μέλλον είναι δικό του. Θα παλέψει με τους Χάαλαντ και Εμπαπέ για την επόμενη Χρυσή Μπάλα, αλλά θα ήθελα να μάθω τι κέρδισε το 2023 ανάμεσα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τίποτα. Ποια επιτυχία έφεραν όλα αυτά τα γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης;».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Να μιλήσουμε τότε για το πώς τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα; Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε προβάδισμα δύο βαθμών από την Μπάγερν όταν απέμεναν 90 λεπτά για το πρωτάθλημα. Έπαιζαν στην έδρα τους με τη Μάιντς, ενώ οι Βαυαροί ήταν στην Κολωνία. Τι συνέβη πέντε λεπτά πριν το τέλος; Ο Τούχελ έβαλε τον Μουσιάλα, ο οποίος στην τελική ευθεία πέτυχε το 3-2 για την Μπάγερν, ενώ η Μπορούσια δεν μπόρεσε να πάρει στην έδρα της το αποτέλεσμα που χρειαζόταν και αποχαιρέτησε τον τίτλο λόγω διαφοράς τερμάτων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.