Ο Μάνουελ Νόιερ επέκτεινε την συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου ως το καλοκαίρι του 2025. Επέκταση συνεργασίας και για τον δεύτερο τερματοφύλακα Ούλραϊχ.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μάνουελ Νόιερ ως το καλοκαίρι του 2025.

O Νόιερ αποκτήθηκε το 2011 από την Σάλκε και φυσικά είναι αρχηγός της ομάδας και δεύτερος σε νίκες στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα πίσω μόνο από τον συμπαίκτη του Τόμας Μίλερ.

Μαζί του επέκτεινε την συνεργασία με τον σύλλογο και ο δεύτερος τερματοφύλακας Σβεν Ούλραϊχ ο οποίος αποκτήθηκε από την Στουτγκάρδη το 2015.

“Ο Μάνουελ Νόιερ και ο Σβεν Ούλραϊχ είναι απλά ένα ονειρεμένο δίδυμο. Είναι διασκεδαστικό να τους βλεπεις να δουλεύουν καθημερινά. Βοηθούν και δίνουν κίνητρο ο ένας στον άλλον υπερασπίζοντας τις αξίες που χαρακτηρίζουν την Μπάγερν Μοναχου. Ο Σβεν Ούλραϊχ έχει αντικαστήσει τον Νόιερ επάξια όσο απουσίαζε με τον τραυματισμό του και ξέρουμε ότι μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε. Μετά την επιστροφή του ο Μάνουελ έδειξε ότι δεν έχει χάσει καμία από τις ικανότητές του” δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Γιαν Κρίστιαν Ντρέιζεν καθώς ξεκαθάρισε γρήγορα με ένα σημαντικό θέμα, την θέση του τερματοφύλακα για την επόμενη χρονιά.