Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αποκάλυψε την πρόθεσή του να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του «Δικέφαλου» του Βορρά δήλωσε χαρούμενος με την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, τόνισε πως θέλει πρώτα να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ, πριν κοιτάξει για κάποια μεγαλύτερη μεταγραφή.

Αρχικά, ο Ντεσπόντοφ δήλωσε στον βουλγαρικό Τύπο: «Το πρόγραμμα μοιάζει αρκετά με αυτό της Λουντογκόρετς. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες περίπου, έχουμε το Europa Conference League, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που έχουμε μπορέσει να δείξουμε ένα τόσο καλό πρόσωπο στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος που είμαστε πρώτοι στον όμιλο και τώρα, έχουμε το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Νομίζω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα αισθάνεται καλά και συνεχώς ανεβαίνουμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα επόμενα βήματα. Είμαι νέος εδώ στον ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά και να έχω καλή απόδοση στο γήπεδο. Πάνω από όλα πρέπει να είμαι καλά και υγιής. Αν δεν είσαι υγιής, δεν μπορείς να παίξεις. Θέλω να καθιερωθώ ως βασικός και να γίνω ηγέτης του ΠΑΟΚ. Μετά, θα κοιτάξουμε τη συνέχεια».