Με πολύ καλή εμφάνιση και με άνετη νίκη επί του Κολοσσού (89-77) αποχαιρέτησε το 2023 το Περιστέρι.

Για την 12η αγωνιστική της Basket league το Περιστέρι υποδέχθηκε τον Κολοσσό Ρόδου, με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη για τη μάχη που δίνουν για την ανύψωση τους στις θέσεις των play-off.

Το Περιστέρι ήταν επιβλητικό απέναντι στον Κολοσσό και με αυτή την νίκη έφτασε το 7-5 ρεκόρ (6-1 εντός). Ο Βασίλης Σπανούλης είδε δύο παίκτες του να γίνονται διψήφιοι. Πιο συγκεκριμένα, ο Ζερμέιν Λοβ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των δυτικών προαστίων με 13 πόντους. Επίσης, ο Τζο Ράγκλαντ μοίρασε 10 ασίστ σε 26:30 λεπτά συμμετοχής αλλά και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ συνέχιζε τις πολύ καλές εμφανίσεις με συνεισφέροντας σε πολλούς τομείς μέσα στο παιχνίδι.

Αντίθετα, ο Κολοσσός έπεσε στο 4-8 ρεκόρ (1-5 εκτός έδρας). Ο Κούρο Σεγκούρα έχει έντονα παράπονα από τους παίκτες του για την έλλειψη δημιουργίας των παικτών του αλλά και από την άσχημη εκτέλεσή από το τρίποντο.

Κορυφαίοι για την ομάδα της Ρόδου ήταν οι Λούκα Μπράικοβιτς κι ο Σιμισόλα Σίτου, οι οποίοι “χτύπησαν” τη ρακέτα του Περιστερίου αλλά δεν είχαν στηρίγματα αφού ο Άντριου Γκάουντλοκ κι ο Λόντον Περάντες ήταν πολύ άστοχοι.

Επόμενος αντίπαλος για το Περιστέρι είναι εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός AKTOR στις 7 Ιανουαρίου στις 17:00, ενώ ο Κολοσσός θα υποδεχθεί στη Ρόδο το Λαύριο την ίδια μέρα στις 18:00.