Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Λίντσεϊ Ροζ προπονήθηκαν με τα κιτρινόμαυρα και άπαντες στο "στρατόπεδο" του Άρη στρέφουν το βλέμμα στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης προσπαθεί να συνέλθει από τους τριγμούς που προκάλεσε η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή. Ωστόσο επειδή μπροστά είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρίες. Άπαντς προετοιμάζονται αγωνιστικά και ψυχολογικά για το παιχνίδι αυτό, και ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει καλύτερα από όλους, ότι αυτό το παιχνίδι αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για να γίνει το restart.

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα έχει από σήμερα στη διάθεσή του τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα που έκαναν μάλιστα και την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα. Πρόκειται για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Λίντσεϊ Ροζ, δύο παίκτες που επιστρέφουν στην ομάδα και δεν θα χρειαστούν καμία περίοδο προσαρμογής, αλλά είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.

Το αν θα μπορέσουν να είναι στην αποστολή της ομάδας, αυτό θα εξαρτηθεί από τις τρεις προπονήσεις που θα κάνουν, από τις οποίες ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του θα εξακριβώσουν την κατάστασή τους και το ποσοστό ετοιμότητάς του για να συμμετάσχουν σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Αν μιλάγαμε για άλλους παίκτες, τότε είναι δεδομένο πως δεν θα ήταν στην αποστολή. Οι συγκεκριμένοι δύο όμως έχουν την απαραίτητη εμπειρία να βοηθήσουν την ομάδα από την πρώτη μέρα. Όλα θα φανούν την Κυριακή.