Ο Μίκελ Αρτέτα είπε πως είναι πολύ πιθανό η Άρσεναλ να μην αποκτήσει κανέναν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο.

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την Λίβερπουλ ο μάνατζερ της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα δήλωσε πως είναι αρκετά πιθανό η ομάδα του να μην ενισχυθεί τον Ιανουάριο παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και το γεμάτο πρόγραμμα που υπάρχει.

Ο Ολλανδός αμυντικός Τίμπερ αργεί να επιστρέψει στους αγώνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο μέσος Πάρτεϊ παραμένει τραυματίας και για αυτό χάνει και το κύπελλο Εθνών Αφρικής ενώ ο Τομιγιασου φεύγει για το Ασιατικό κύπελλο. Η Άρσεναλ έχει μόνο έναν αριστερό μπακ τον Ζιντσένκο καθώς ο Τίρνι δεν θέλει να επιστρέψει από την Σοσιεδάδ. Παρόλα αυτά μοιάζει δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης.

“Δυστυχώς ο Γιούριεν (Τίμπερ) θα λείψει αρκετό καιρό ακόμη. Τα πάει καλά αλλά αργεί να επιστρέψει στις προπονήσεις. Υπάρχει αυτό, ο Τομιγιάσου πρέπει να φύγει. Κοιτάζουμε τι υπάρχει διαθέσιμο στις μεταγραφές αλλά προτεραιότητα είναι να εκμεταλλευτούμε το ρόστερ μας. Θα κοιτάξουμε με την ομάδα αν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση, κάποια καλή επιλογή. Αλλά πρώτα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε” δήλωσε ο Ισπανός μάνατζερ.