Ζοζέ Μουρίνιο: Βλέπει Πιόλι και… τρέχει

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Ρόμα που έβαλε σε μπελάδες τον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς δημοσιεύματα από την Ιταλία, αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανή η αντικατάσταση του στον πάγκο των «τζιαλορόσι».

Στην αναμέτρηση αυτή, ο Στέφανο Πιόλι σημείωσε ένα αρκετά αξιοσημείωτο ρεκόρ, καθώς ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κερδίσει κάθε άλλο προπονητή που αντιμετώπισε τουλάχιστον τέσσερις φορές, δεν έχει νικήσει ποτέ τον προπονητή της Μίλαν σε έξι συναντήσεις. Ο τεχνικός της Μίλαν μετράει πλέον δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, απέναντι στον Πορτογάλο προπονητή, όλες μεταξύ Ρόμα και Μίλαν από το 2021.

Αξλιζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν μόνο 35 προπονητές σε όλη του την καριέρα που ο Μουρίνιο δεν κατάφερε να κερδίσει. Από αυτούς τους 35, ο μόνος που πλησιάζει τον Πιόλι είναι ο Κιέτιλ Κνούτσεν, ο οποίος μέτρησε δύο νίκες και μια ισοπαλία σε τρεις αναμετρήσεις, όλες στο τιμόνι της Μπόντο Γκλιμτ. Αυτοί που έπαιξαν δύο ματς χωρίς ήττα από τον Μουρίνιο είναι οι Τζιαν Πιέρο Βεντούρα, Πάουλο Σόουζα, Κέβιν Κίγκαν, Κάρλος Κεϊρόζ, Ιγκόρ Τούντορ, Βιντσέντζο Μοντέλα, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Μουράτ Γιακίν, Γιουπ Χάινκες και Βιθέντε ντελ Μπόσκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.