Μπακς: Ο Γιάννης θέλει στο πλευρό του τον Λίλαρντ (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως θέλει να έχει πάντα στο πλευρό του τον Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο Έλληνας παίκτης εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη νίκη 141-135 επί των Ντιτρόιτ Πίστονς, στην οποία έκανε double double με 31 πόντους και δέκα ριμπάουντ, ενώ έχασε το triple double για μια ασίστ, καθώς είχε εννέα. Επίσης, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στο τι θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του στο μέλλον.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Θέλουμε ο Λίλαρντ να είναι σπουδαίος για να είναι σπουδαία αυτή η ομάδα. Δε θεωρούμε κανέναν δεδομένο. Θέλουμε να συνεχίσει να είναι επιθετικός. Όταν απουσίασε για ένα παιχνίδι λόγω προσωπικού ζητήματος και χάναμε με 30 πόντους από τη Γιούτα στο ημίχρονο, όταν επέστρεψε τον αγκάλιασα σφιχτά και του είπα ‘μην ξαναφύγεις, μη με αφήσεις μόνο’. Εκείνος γελούσε. Αλλά καταλαβαίνει ότι θέλουμε να είναι σπουδαίος για να είμαστε κι εμείς. Κι από τότε είναι σπουδαίος».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Επιθετικά ήμασταν καλοί, είχαμε καλές συνεργασίες και ο Dame έκανε τα δικά του, αλλά στην άμυνα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά. Είναι ένα μάθημα για μας, παίζοντας ξανά σε δύο μέρες μαζί τους είναι σαν τα playoffs. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τα τρίποντα και τα close out, τα ριμπάουντ».

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στη δική του εμφάνιση: «Στο πρώτο δωδεκάλεπτο και μην έχοντας παίξει για έξι μέρες το παιχνίδι μού έμοιαζε πολύ γρήγορο. Δεν μπορούσα να τρέξω. Στην πορεία ανέβηκα και έγινα πιο επιθετικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.