«Τελετή στη μνήμη του Λιόρ Λούμπιν πριν το Μακάμπι-Παναθηναϊκός» (pic)

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχτεί ως τυπικά γηπεδούχος στο Βελιγράδι τον Παναθηναϊκό AKTOR την Πέμπτη (25/01, 21:05, Novasports 4HD), σε μία αναμέτρηση η οποία θα γίνει υπό τη σκιά του πένθους για τον θάνατο του Λιόρ Λούμπιν.

Ο 46χρονος τεχνικός, πέρα από το γεγονός ότι είχε φορέσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα τη φανέλα του ισραηλινού συλλόγου, υπήρξε βοηθός του Οντέντ Κάτας κατά το πέρασμά του από το «τριφύλλι». Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν δημοσιεύματα από το Ισραήλ αλλά και η διοργανώτρια αρχή πριν από το τζάμπολ ανάμεσα του ματς θα πραγματοποιηθεί τελετή για τη μνήμη του Λούμπιν.

Με δηλώσεις τους σε ισραηλινό μέσο οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Καλαϊτζής και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν για τον άλλοτε συνεργάτη τους. «Είμαι σοκαρισμένος» είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, με τον Γιώργο Καλαϊτζή να δηλώνει τυχερός για τη γνωριμία τους. Συντετριμμένος δήλωσε ο σέντερ της Φενέρ, με τον Παπαπέτρου να κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που σκόρπιζε αγάπη και τον Ντίνο Μήτογλου να τονίζει πως θα τον θυμάται πάντα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.