Καμπράλ: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για να έρθω στον Ολυμπιακό» (video)

Οι πρώτες δηλώσεις του Ζοβάνε Καμπράλ ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αφρικανός ανέφερε χαρακτηριστικά όι δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί δεύτερη φορά για να πει το πολυπόθητο «ναι».

Την Τρίτη (06/02) ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Ζοβάνε Καμπράλ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός «ντύθηκε» στα χρώματα των «ερυθρόλευκων» και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως είναι μία όμορφη ευκαιρία για να δείξω τι ποδόσφαιρο μπορώ να παίξω. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, γιατί παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Εδώ άλλωστε, αγωνίζονταν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και πέρασαν από εδώ σπουδαίοι διεθνείς.

Όταν μου έκαναν την πρόταση χάρηκα πολύ και βρίσκομαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει να σκοράρω, να δίνω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ κι ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό πολλοί παίκτες που παίζαμε ως αντίπαλοι στην Πορτογαλία και κάποιοι που γνώρισα στην ακαδημία της Σπόρτινγκ.

Χάρηκα πολύ που θα ερχόμουν σ’ έναν σύλλογο όπου ανήκουν Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζω. Αυτό με βοηθάει να προσαρμοστώ καλύτερα και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά», δήλωσε στην κάμερα του Olympiacos TV.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.