Γκριμάλντο vs Σανέ: Οι κορυφαίοι δημιουργοί συγκρούονται (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται στην προσεχή αγωνιστική της Bundesliga, με τους κορυφαίους στις ασίστ, Αλεχάνδρο Γκριμάλντο και Λιρόι Σανέ να έρχονται στο προσκήνιο.

Το Σάββατο (10/2) στις 19:30, όλη η Ευρώπη θα έχει στραμμένο το βλέμμα της στην BayArena του Λεβερκούζεν, εκεί όπου η Μπάγερ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν, στη μάχη της κορυφής για την 21η Αγωνιστική της Bundesliga.

Θα καταφέρουν οι «ασπιρίνες» να παραμείνουν αήττητες και να δείξουν ότι μπορούν να βάλουν τέλος στην «αυτοκρατορία» των Βαυαρών, για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους;

Ή μήπως η…καρδιά των πρωταθλητών θα μιλήσει ξανά την κρίσιμη στιγμή;

Πολλά θα εξαρτηθούν από την ημέρα στην οποία θα βρεθούν τα κορυφαία «γρανάζια» των μηχανών του Τσάμπι Αλόνσο και του Τόμας Τούχελ.

Και όσον αφορά τουλάχιστον τις ασίστ, καλύτεροι από τους Αλεχάνδρο Γκριμάλντο και Λιρόι Σανέ, δεν υπάρχουν στην Bundesliga.

Ο Ισπανός της Λεβερκούζεν, υποτίθεται ότι είναι…αμυντικός, όμως τα στατιστικά του λένε άλλα. Ο 27χρονος, στην πρώτη του χρονιά στην Bundesliga, κάνει πράγματα και θάματα στην αριστερή πλευρά, έχοντας πετύχει 7 γκολ και έχοντας δώσει εννέα ασίστ! Στις τελικές πάσες, είναι δεύτερος σε όλη την Bundesliga, μαζί με τον Μπέστε της Χάιντχενχαϊμ.

Μπροστά του, έχει μόνο τον άνθρωπο που θα βρει απέναντί του προσεχώς, τον Λιρόι Σανέ.

Ο διεθνής Γερμανός εξτρέμ, κάνει άλλη μία εντυπωσιακή χρονιά, έχοντας 8 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σερβίρει 11 ασίστ.

Ποιος από τους δύο λοιπόν θα επικρατήσει στη μάχη κορυφής; Μέχρι να το διαπιστώσουμε, ας απολαύσουμε τη μέχρι τώρα μονομαχία τους, στο video του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.