Κάντιθ-Μπέτις 0-2: Ευρωπαϊκά όνειρα!

Η Μπέτις πέρασε κυνικά από το Νουέβο Μιραντίγια με δύο υπέροχα γκολ στην αρχή κάθε ημιχρόνου από Γουίλιαν Ζοσέ και Φορνάλς βυθίζοντας την Κάντιθ ακόμα περισσότερο στο τέλμα της.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη για τους δικούς τους πολύ διαφορετικούς λόγους, μιας και η Κάντιθ ήταν και είναι κάτω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ η Μπέτις “φλερτάρει” με την πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη από εκείνη του Πελεγκρίνο και έφτασε δίκαια στο 0-2 προς απογοήτευση των φίλων της Κάντιθ που στο τέλος του αγώνα γέμισαν το γήπεδο με προστατευτικά για τη βροχή νάιλον.

Το 0-1 έκανε ο Γουίλιαν Ζοσέ με εξαιρετικό τελείωμα ύστερα από υπέροχη προσπάθεια του MVP Καρτνόσο που έκλεψε τη μπάλα από δεξιά και τη γύρισε ιδανικά στον βραζιλιάνο. Ο Φεκίρ (που αντικατέστησε τον τραυματία Ίσκο, ο οποίος θα μείνει έξω για δύο μήνες) είδε τον Λεντέσμα να του στερεί το 2-0, κάτι που έκανε και στην αντίπερα όχθη ο Ρουί Σίλβα στον Εσκαλάντε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Φορνάλς έφερε στην La Liga άρωμα Premier League πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ με αριστερό πλασέ στην απέναντι γωνία ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των “Μπέτικος”. Η απογοήτευση κυρίευσε την Κάντιθ που δε μπορούσε να απειλήσει -είχε μόνο μια καλή ευκαιρία με τον Ναβάρο και τον Ρουί Σίλβα να έχει και πάλι τη απάντηση- και η Μπέτις έλεγξε το ρυθμό ως το τέλος για να φτάσει στη νίκη και να “πατά” έστω και προσωρινά μόνη στην έκτη θέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.