Άνετη επικράτηση της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επί του Αιολικού με 3-0.

Αιολικός και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν στη Μυτιλήνη για την 21η αγωνιστική ημέρα του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν και με 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο κι ένα στο τέλος νίκησαν με 3-0 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, μετρούν πλέον 4 σερί νίκες και 6 στις τελευταίες 7 αγωνιστικές.

Από την άλλη, ο Αιολικός δε μπόρεσε να αντιμετωπίσει την ανώτερη ποιοτικά ομάδα της Βοιωτίας και φυσιολογικά ηττήθηκε. Μετράει 8 αγώνες χωρίς τρίποντο και παραμένει βυθισμένος στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι άουτ.

Στη πρώτη θέση με 45 βαθμούς βρίσκεται ο Λεβαδειακός, 6 μπροστά από την ΑΕΛ. Στους 16 παρέμεινε ο Αιολικός, που είναι στην δέκατη θέση και 8 βαθμούς μακριά από τη αποφυγή των πλέι άουτ.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Λούκας Πολέτο με πέναλτι στο 14’ και ο Τσιριγιώτης στο 45’. Ο Μπαΐροβιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αιολικός (Κρτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Τριανταφύλλου, Ιγνατίοβιτς, Καρανίκας, Ουνγιαλίδης, Κριμιτζάς (76′ Καγκελίδης), Σρνιτς (46′ Τριανταφυλλόπουλος), Εννόμο, Ζιβογίνοβιτς (56′ Μπαλογιάννης), Γιόκε, Σαραντίδης (68′ Μουχάλης)

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βίτσος, Τσιάπρας, Μεχία, Πίρινεν, Κωστή (62′ Γκουστάβο Κόστα), Λιάγκας, Κουάδρα (86′ Γιαννιώτας), Συμελίδης (86′ Ντεντάκης), Πολέτο (62′ Γκεζαλί), Τσιριγιώτης (71′ Μπαΐροβιτς)