Μαρτινέλι: “Η Γιουνάιτεντ με απέρριψε τέσσερις φορές”

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι από τα χρόνια της εφηβείας του.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι κάνει εντυπωσιακή σεζόν με τους «κανονιέρηδες», σκοράροντας 7 γκολ σε 30 αγώνες για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, της οποίας μέλος είναι από το 2019.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δουλεύει ακατάπαυστα και έχει “κλειδώσει” την θέση του στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα. Βέβαια, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για εκείνον, και αυτό γιατί στην εφηβεία του παρακολούθησε τέσσερις ξεχωριστές δοκιμασίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήταν 13, 14, 15 και 16 ετών.

Ο Μαρτινέλι, όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτέντ έπαιξε ακόμη και σε έναν φιλικό αγώνα εναντίον της Λίνκολν. Συγκεκριμένα, έπαιξε στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα μαζί με παίκτες όπως ο Μπράντον Γουίλιαμς. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ απέρριψε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της.

«Από το 2015 έως το 2017, πήγα να προπονηθώ εκεί [στη Γιουνάιτεντ] τέσσερις φορές για περίπου 15 ημέρες κάθε φορά», είπε στο ESPN Brasil. «Καθώς όλοι προπονούνται στο ίδιο προπονητικό κέντρο, είδα όλους τους επαγγελματίες. Ζήτησα να βγάλω φωτογραφίες για τον Εβρά, τον Φελαϊνί και άλλους. Ο Πογκμπά ήξερε ότι ήμουν Βραζιλιάνος και με ρώτησε αν όλα ήταν εντάξει και πού έπαιζα. Βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί»

Ο Μαρτινέλι σχολίασε πόσο «σούπερ ταπεινός» ήταν ο Πογκμπά όταν πέρασε χρόνο στο Μάντσεστερ και ανέφερε πόσο σημαντικές ήταν αυτές οι δοκιμές για τη συνολική του ανάπτυξη:

«Υπήρχε ένα project μεταξύ Ιτουάνο και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και έπαιρναν πάντα έναν παίκτη. Και πάντα ερχόμουν για αυτό το ταξίδι. Δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε αγγλικά, ούτε γαλλικά, αλλά αυτός [ο Πογκμπά] είπε «tudo bem» (ένας κοινός χαιρετισμός των Πορτογάλων) και έβγαλε φωτογραφία μαζί μου όμορφα, ήταν εξαιρετικά ταπεινός. Αυτές οι προπονητικές ημέρες ήταν εξαιρετικά σημαντικές για μένα για να προσαρμοστώ στο στυλ παιχνιδιού, στους παίκτες και στο πόσο γρήγορο είναι το παιχνίδι εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.