Νότιγχαμ Φ.-Μάντσεστερ Γ. 0-1: «Μάτωσε» για την πρόκριση με «λυτρωτή» Κασεμίρο (video)

Ο Κασεμίρο έβαλε το κεφάλι του στη... φωτιά και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ στο 89ο λεπτό.

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση για τους «8» του FA Cup, χάρη σε γκολ του Κασεμίρο στο 89ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά να περάσουν το εμπόδιο της αξιόμαχης Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως στο τέλος τα κατάφεραν και συνεχίζουν την πορεία τους στη διοργάνωση.

Στον επόμενο γύρο, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ θα βρει μπροστά της τη Λίβερπουλ, που επικράτησε της Σάουθαμπτον (3-0).

Τα είχε όλα εκτός από γκολ το πρώτο μέρος 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο έλλειψε να ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, αφού το σουτ του Άντονι στο 4’ σταμάτησε στο δοκάρι του Τέρνερ. Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή και για τη Νότιγχαμ, με πρωταγωνιστή τον Αβονίγι, ο οποίος έκανε ωραίο σουτ από πλάγια θέση και είδε τον Ονάνα να του λέει «όχι». 

Μετά από περίπου 25 λεπτά χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν ξανά. Ο Νταλότ έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, έβγαλε μια σέντρα ακριβείας, ο ΜακΤόμινεϊ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Τέρνερ ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ.  

Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους, το οποίο είχε αρκετά καλό ρυθμό και ευκαιρίες τόσο για τη μία όσο και για την άλλη ομάδα, όμως αυτό που έλλειπε μέχρι εκείνο το σημείο ήταν το γκολ. 

Η Νότιγχαμ τις ευκαιρίες, η Γιουνάιτεντ το γκολ στο τέλος

Ορεξάτοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έφτασε κοντά στο γκολ με Ελάνγκα, Αβονίγι και Οριγκί από το 48′ μέχρι το 53‘, όμως και τις τρεις φορές βρήκε μπροστά της τον Αντρέ Ονάνα, που κράτησε το μηδέν.  

Οι δύο ομάδες όσο περνούσε η ώρα, ήταν όλο και πιο επιφυλακτικές στον αγωνιστικό χώρο και όλα έδειχναν πως η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση. 

Ο Κασεμίρο όμως είχε άλλη άποψη. Ο Βραζιλιάνος μέσος, με κοντινή κεφαλιά, πέτυχε στο 89’ ένα… παλικαρίσιο γκολ, αφού τραυματίστηκε και μάτωσε κατά την προσπάθειά του και χάρισε τη μεγάλη πρόκριση στους «κόκκινους διαβόλους». 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:  

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χαχ): Ονάνα, Λίντελοφ, Άμραμπατ (94′ Έβανς), Φερνάντες, Ράσφορντ, Γκαρνάτσο, Κασεμίρο, Βαράν, Νταλότ, Άντονι, ΜακΤόμινεϊ (94′ Μέινου).

Νότιγχαμ Φόρεστ (Εσπίριτο Σάντο): Τέρνερ, Ουίλλιαμς, Αβονίγι, Γκιμπς-Γουάιτ, Τόφολο, Φελίπε, Ελάνγκα, Γιέιτς (93′ Ρέινα), Οριγκί (79′ Χάντσον-Οντόι), Ντανίλο (94′ Ριμπέιρο), Μουρίγιο.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.