Πέδρο για Τσάβι: “Θα προτιμούσα να μείνει”

Στο πλευρό του πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα στάθηκε ο Πέδρο Ροντρίγκεθ της Λάτσιο.

Ο Πέδρο Ροντρίγκεθ, ο οποίος παίζει στη Λάτσιο, πρόσφατα μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με το ποιος πρέπει να διαδεχθεί τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για τη θέση του προπονητή. Ο 36χρονος εξτρέμ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος μετά την απόφαση του νυν προπονητή των «μπλαουγκράνα» να αποχωρήσει από τη θέση του.

«Θα προτιμούσα να μείνει ο Τσάβι, είναι κρίμα γιατί δεν είναι μόνο σπουδαίος προπονητής αλλά και φίλος», είπε ο Πέδρο, μετά τον αποκλεισμό της Λάτσιο στη φάση των 16 του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος, από τους πρώην συμπαίκτες του στη Μπαρτσελόνα, που θα μπορούσε να προπονήσει την ομάδα, ο Πέδρο υπέδειξε τον τωρινό προπονητή της δεύτερης ομάδας των Καταλανών, Ράφα Μάρκεζ. Το σχόλιο του ήταν το εξής: «Ο Ράφα ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης και τώρα κάνει εξαιρετική δουλειά ως προπονητής», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να προσθέσει: «Ελπίζω πραγματικά να εξεταστεί αν ο Τσάβι αποφασίσει να φύγει. Εύχομαι στον Ράφα τα καλύτερα και ελπίζω να γίνει προπονητής της Μπαρτσελόνα».

Καθημερινά υπάρχουν συζητήσεις, φήμες και νέα για πιθανούς υποψηφίους για τη θέση του προπονητή της Μπαρτσελόνα. Εκτός από τον Ράφα Μάρκεζ, ο οποίος φαίνεται σαν μια φυσική επιλογή στο κλαμπ, υπάρχουν και άλλα ονόματα στη μίξη όπως οι Χάνσι Φλικ, Τόμας Τούχελ και Γιουλιάν Νάγκελσμαν από τη Γερμανία. Από την Ιταλία ακούστηκαν το όνομα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και από την Ισπανία, αυτά των Λουίς Ενρίκε και Τσάμπι Αλόνσο.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι ρευστή καθώς η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να αγωνίζεται για τη La Liga και το Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.