Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβιβ, μετά τη συντριβή 6-1 από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League.

Ο ισραηλινός Τύπος ασκεί σφοδρή κριτική στη «ομάδα του λαού» και κάνει λόγο για τον πιο ταπεινωτικό αποκλεισμό ομάδας της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στην παρουσία του ισχυρού άνδρα της ισραηλινής ομάδας Μιτς Γκόλντχαρ, ο οποίος ταξίδεψε από τον Καναδά για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση στη Σερβία. Κατά το παρελθόν, ο Γκόλντχαρ σπάνια παρακολουθεί από κοντά αγώνες της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Από την πλευρά του, ο Ντορ Πέρετζ τόνισε πως δεν μπορεί να εξηγήσει, πως η ομάδα του αποκλείστηκε στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν ξέρω πως να συνοψίσω όσα συνέβησαν. Πραγματικά, δεν ξέρω. Πρέπει να ξαναδώ το παιχνίδι για να σας πω τι συνέβη. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Θέλαμε πολύ να προκριθούμε στα προημιτελικά και να πετύχουμε κάτι ιστορικό ως ομάδα, ως συμπαίκτες και ως σύλλογος, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα. Μαζί πανηγυρίζουμε στις νίκες και μαζί βιώνουμε την αποτυχία».