Πήρε φόρα η Βιγιαρεάλ

Την τρίτη διαδοχική νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πανηγύρισε η Βιγιαρεάλ, καθώς διέλυσε 4-0 τη Σοσιεδάδ για τη 14η αγωνιστική και υποχρέωσε τον Ντέιβιντ Μόγιες στην πρώτη του ήττα από τη μέρα που ανέλαβε τους Βάσκους.

Την τρίτη διαδοχική νίκη στην Πριμέρα Ντιβιζιόν πανηγύρισε η Βιγιαρεάλ, καθώς διέλυσε 4-0 τη Σοσιεδάδ για τη 14η αγωνιστική  και υποχρέωσε τον Ντέιβιντ Μόγιες στην πρώτη του ήττα από τη μέρα που ανέλαβε τους Βάσκους.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μετά τις νίκες επί των Χετάφε και Κόρδομπα, ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Σοσιεδάδ και ανέβηκε στην έκτη θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 63′ με τον Μπρούνο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Τσερίσεφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 80′ ο Γκόμεθ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο ίδιος παίκτης έξι λεπτά αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «σφράγισε» τον θρίαμβο της Βιγιαρεάλ.

Αυτή ήταν η έβδομη φετινή ήττα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (πρώτη του Ντέιβιντ Μόγιες από τη μέρα που ανέλαβε τους Βάσκους), που πλέον βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με μόλις 13 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.