Ίσως να πρόκειται για ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της σεζόν, αυτό που έγινε στο Ζένσχαϊμ μεταξύ της Χόφενχαϊμ και της Γκλάντμπαχ. Παιχνίδι με επτά γκολ και με εκπληκτική εναλλαγή στο σκορ και στα συναισθήματα. Η γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό, ύστερα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, με τον Μπάγερ να κλέβει την μπάλα, τον Κράμαριτς να πασάρει στον σωστό χρόνο και τον Βέγκχορστ να πλασάρει άψογα τον Νίκολας για το 1-0. Πριν το γκολ η Χόφενχαϊμ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπάγερ.

Η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε με τον Χάκ τρία λεπτά αργότερα, ύστερα από πάσα του Πλέα, πλασάροντας τον Μπάουμαν στην κλειστή του γωνία, γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο δεύτερο μέρος η Χόφενχαϊμ ήταν εξαιρετική, πατούσε συνεχώς την αντίπαλη περιοχή και δημιουργούσε ευκαιρίες, είχε και πάλι δοκάρι στο 50′ και στο 58′ έκανε το 2-1 με τρομερό σουτ του Πρέμελ έξω από την περιοχή.

Στο 64ο λεπτό η Γκλάντμπαχ είχε δοκάρι σε γύρισμα του Λάινερ, αλλά δύο λεπτά αργέτερα ο Καμπάκ με εντυπωσιακή προσπάθεια για σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Νίκολας για το 3-1.

Κάπου εκεί πήρε τους φιλοξενούμενους από το χέρι ο Χακ ο οποίος αρχικά με κεφαλιά εντελώς μόνος του έκανε το 3-2 στο 78ο λεπτό και στο 90′ με απίθανη έμπνευση από πολύ διαγώνια θέση, βλέποντας τον Μπάουμαν να έχει κάνει βήμα εξόδου, δεν έκανε σέντρα αλλά σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα της Χόφενχαϊμ για το 3-3.

Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει και ένα λεπτό αργότερο ο Σταχ που είχε μπει λίγο πριν ως αλλαγή πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και λίγο διαγώνια τον Νίκολας, με την άμυνα της Γκλάντμπαχ να τον έχει εκθέσει αφήνοντας τον σκορερ μόνο του, κάνοντας το τελικό 4-3.