Άνετη επικράτηση της Φροζινόνε απέναντι στη Σαλερνιτάνα με 3-0.

Φροζινόνε πήρε τη μάχη του υποβιβασμού απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο επικράτησε με 3-0 και ξεφεύγει και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεζαν για να πετύχουν κάποιο γκολ. Το γκολ για την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο το έβαλε ο Ματίας Σουλέ με εκτέλεση πέναλτι στο 10’. Στο 26’ η Φροζινόνε βρήκε και δεύτερο γκολ  με τον Μπρεστζιάνι να παίρνει την πάσα από τον Βαλέρι. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να σφυράει για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για να «κλειδώσουν» τη νίκη στο παιχνίδι απέναντι στη Σαλερνιτάνα. Πράγματι το γκολ ήρθε στο 85’ με τον Ζορτέα να εκτελεί και να δίνει διαστάσεις θριάμβου για τη Φροζινόνε. Στο 91’ η Σαλερνιτάνα ήταν κοντά στο να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Φάτσιο, αλλά η μπάλα έφτασε στο δοκάρι.  Το τελικό σκορ για την ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ήταν 3-0.

Φροζινόνε (Ε. Ντι Φραντσέσκο): Τουράτι (46’ Τσεροφολίνι)- Λιρόλα (71’ Μπονιφάτσι), Ρομανιόλι, Οκόλι- Ζορτέα, Ματζιτέλι, Μπαρενετσέα, Βαλέρι- Σουλέ, Μπρεστσιάνι, Κεντίρα

Σαλερνιτάνα (Στ. Κολαντούνο): Κόστιλ- Πιερότζι (46’ Πασαλίδης), Φάτσιο, Πιρόλα- Μπράνταριτς, Μπάσιτς, Κουλιμπαλί, Σάμπια (66’ Σφάιτ)- Βινιάτο (75’ Γκομίς), Τσάουνα- Ικουεμέσι