“Τρομερή ατμόσφαιρα”

Στη φανταστική ατμόσφαιρα και στις δυσκολίες του αγώνα στάθηκαν οι Πέτγουεϊ, Μάντζαρης, Σλούκας και Λαφαγιέτ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στη φανταστική ατμόσφαιρα και στις δυσκολίες του αγώνα στάθηκαν οι Πέτγουεϊ, Μάντζαρης, Σλούκας και Λαφαγιέτ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Διαβάστε τις δηλώσεις των τεσσάρων παικτών του Ολυμπιακού: 

Πέτγουεϊ: “Παρά την κούραση που αισθανόμουν, οι φωνές του κόσμου μου έδωσαν την ψυχική δύναμη να σουτάρω και να ευστοχήσω. Έτυχε σήμερα να βάλω εγώ το κρίσιμο σουτ. Έβαλα το σουτ και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Η άμυνα ήταν σίγουρα το κλειδί. Ξεκινάμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Δεν πήγαμε πολύ καλά στην επίθεση, αλλά σταματήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα στους 59 πόντους. Είναι πολύ δυνατός ο Μαριάνοβιτς, είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις, ακόμα και στα δύο μέτρα να πάρει την μπάλα μπορεί να καρφώσει. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης της Ευρωλίγκας”.

Μάντζαρης: “Σίγουρα επηρεαστήκαμε από την όλη ατμόσφαιρα. Να πούμε ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών. Από εδώ και πέρα σε κάθε παιχνίδι τον θέλουμε κοντά μας. Δεν είμαστε όπως θέλαμε. Στην άμυνα δεν έχουμε παράπονο Ευτυχώς στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε ρυθμό από την άμυνα και πήγαμε καλύτερα στην επίθεση. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα ο Μαριάνοβιτς παρά τα 2.20 είναι αρκετά ευέλικτος για το ύψος του φαίνεται και από κοντά και σίγουρα δυσκολεύει τους αντιπάλους να κάνουν τα λέει απ. Επίσης ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει πολλούς καλούς αμυντικούς με πολύ δυνατά κορμιά. Πρέπει να βάλεις τα σουτ που σου δίνουν. Στην κρίσιμη στιγμή δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι”.

Σλούκας: “Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μία σκληρή ομάδα. Έχουμε καταφέρει να είμαστε μία σκληρή ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και κερδίσαμε άλλο ένα παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος, ο Ερυθρός Αστέρας έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Ήμασταν λίγο νευρικοί, αλλά σημασία έχει ότι τερματίσαμε πρώτοι και αυτό κρατάμε. Αυτός είναι ο στόχος, κάθε λεπτό να παίζουμε για την κάθε κατοχή. Δεν αφήσαμε καμία μπάλα. Δεν πάει το μυαλό μας στο Top-16, έχουμε ένα παιχνίδι στον Πανιώνιο, μετά στη Γαλατά και μετά κοιτάμε τη συνέχεια. Τρομερή ατμόσφαιρα, ισάξια με εκείνη στο Βελγράδι. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Συνεχίζουμε δυνατά”.

Λαφαγιέτ: “Το κλειδί ήταν η ομαδική άμυνα που άλλαξε το παιχνίδι. Δεν ήμουν ούτε εγώ ούτε ο Σλούκας. Ο Σπανούλης έβαλε το τρίποντο που μας έβαλε μπροστά που μας γέμισε αυτοπεποίθηση. Αγαπώ αυτό τον κόσμο ήταν ο έκτος μας παίκτης που μας έδωσε δύναμη και μας ώθησε στην νίκη. Η άμυνα για εμάς είναι το μεγάλο κλειδί αυτή τη χρονιά, Δεν βάλαμε τα μεγάλα σουτ, όμως  η άμυνα μας έβαλε στο παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.