Σέρχιο Γιουλ: Ο «αιώνιος» (video)

Lull eterno, πάει να πει «Ο αιώνιος Γιουλ». Αυτό είναι ένα μόνο από τα παρατσούκλια ενός μύθου της Ευρωλίγκας, ο οποίος θα κυνηγήσει τον τέταρτο του τίτλο.

Ξέρω τι έκανες πέρσι στο Κάουνας.

Δεν υπάρχουν παρά ελάχιστοι παίκτες που θα μπορούσαν να πετύχουν το νικητήριο καλάθι σε τελικό Ευρωλίγκας χωρίς να έχουν σκοράρει ούτε έναν πόντο ως εκείνη τη στιγμή. Ο Σέρχι Γιουλ είναι ένας από αυτούς, ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ, η προσωποποίηση του πάθους και της αφοσίωσης στο σύλλογο και ταυτόχρονα ένας από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) two-way γκαρντ της τελευταίας 15ετίας στη διοργάνωση.

Περπατώντας στο 37ο έτος της ηλικίας του, ο Τσους Ματέο ήξερε καλά πως ο Γιουλ δεν ήταν για… ξόδεμα αν ήθελε να τον έχει έτοιμο την άνοιξη, όταν θα κρίνονταν όλα. Κάπως έτσι έπαιξε 31 παιχνίδια με 18:12 λεπτά μέσης συμμετοχής, σκοράροντας 7.9 πόντους και μοιράζοντας 2 ασίστ. Στην πορεία έγινε ο απόλυτος triplista της Ευρωλίγκας, ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Λεπτομέρεια: στο παιχνίδι που τα κατάφερε, το δεύτερο των πλέι-οφ με τη Μπασκόνια, είχε νωρίτερα κάνει δύο φάουλ τακτικής για να σταματήσει τον αντίπαλο αιφνιδιασμό και είχε βάλει αγριοφωνάρες στους συμπαίκτες του για τις αργές επιστροφές τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.