Η Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου «καθάρισε» το παιχνίδι κόντρα στην Σασουόλο σε ένα ημίχρονο με γκολ των Πράτι (71') και Λαπαντούλα (90+1') για την 37η αγωνιστική της Serie A. Νίκη για τη φιλοξενούμενη ομάδα ύστερα από πέντε αγωνιστικές.

Η Σασουόλο υποδέχθηκε εντός έδρας την Κάλιαρι του Παντελή Χατζηδιάκου για την 37η αγωνιστική της Serie A. Χωρίς κλασικές ευκαιρίες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο των δύο ομάδων. Έτσι Σασουόλο και Κάλιαρι πήραν τον «δρόμο» για τα αποδυτήρια με το σκορ στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη «καθάρισε» την «υπόθεση» νίκη μέσα ένα 20άλεπτο. Προβάδισμα στην Κάλιαρι έδωσε ο Πράτι στο 71ο λεπτό, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρωσε ο Λαπαντούλα από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 90+3′ η οικοδέσποινα έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από την αποβολή του Ενρίκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χατζηδιάκος βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας και δεν αγωνίστηκε.

Η Κάλιαρι βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, ενώ η Σασουόλο δύο «στροφές» πριν το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος είναι στην 19η θέση με 29, έχοντας ακόμα μαθηματικές πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία.