Κάλιαρι – Φιορεντίνα 2-3: Πήρε την όγδοη θέση και τώρα συγκεντρώνεται στον τελικό (videos)

Σε «θρίλερ» εξελίχθηκε το τελευταίο παιχνίδι του Ρανιέρι στη Σαρδηνία. Η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη και την όγδοη θέση μετά τις πολλές αλλαγές σε ρόλο πρωταγωνιστή στο παιχνίδι και τώρα κοιτάει τον τελικό της Αθήνας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ένα παιχνίδι συγκινησιακά φορτισμένο εκτυλίχθηκε στη Σαρδηνία, μετά την απόφαση του Ρανιέρι να αποσυρθεί από την προπονητική. Η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη με 3-2 και εξασφάλισε την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν κυριαρχική απέναντι στη Φιορεντίνα. Ωστόσο, ο Τερατσιάνο είχε την απάντηση απέναντι στους παίκτες των «ρόσομπλου». Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν, όμως, το γκολ στο 39’ με τον Μποναβεντούρα να παίρνει την ασίστ από τον Καστροβίλι και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του Βιντσέντζο Ιταλιάνο. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κάλιαρι προσπάθησε να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή. Στο 53’ η Κάλιαρι απείλησε με τον Λαπαντούλα, αλλά ο Περουβιανός δεν βρήκε στόχο. Στο 64’ ο Ντειόλα ισοφάρισε και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε την ανατροπή στο 85’ με τον Μουτάντα, να βάζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Κάλιαρι. Οι «βιόλα», όμως δεν είπαν την τελευταία τους λέξη, με τον Νίκο Γκονζάλες να ισοφαρίζει στο 89’. Ένα λεπτό μετά, ο Λαπαντούλα έκανε την ανατροπή, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ μετά από υπόδειξη του VAR. Στο τέλος, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με τον Αρτούρ Μέλο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Οι συνθέσεις:

Κάλιαρι (Κλ. Ρανιέρι): Σκούφετ- Τζάπα, Μίνα, Όμπερτ, Αουγκέλο- Ντειόλα, Πράτι- Νάντεζ, Βιόλα, Λουβούμπο- Λαπαντούλα

Φιορεντίνα (Β. Ιταλιάνο): Τερατσιάνο- Ντόντο, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι- Μαντραγκόρα, Μποναβεντούρα- Ικόνε, Μπάρακ, Καστροβίλι- Μπελότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.