Πού στάθηκε ο Μπρούνο Φερνάντες εν όψει του αυριανού τελικού.

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε εν όψει του τελικού του FA Cup απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να φεύγει από το «Old Trafford».

Ο 29χρονος επιθετικός μίλησε επίσης για τη φετινή σεζόν, στην οποία οι «κόκκινοι διάβολοι», αν δεν κατακτήσουν το κύπελλο, θα μείνουν εκτός Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από αυτή τη δύσκολη σεζόν, είναι δική μου ευθύνη να δώσω περισσότερα», ήταν το αρχικό του σχόλιο για να προσθέσει:

 «Ξεκινάει από εμένα. Και ξεκινά αύριο. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα με τη Σίτι και πρέπει να προχωρήσουμε. Μου αρέσει να βγαίνω στο “Old Trafford” περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Δεν θέλω να φύγω. Αυτό ήταν πάντα το απόλυτο όνειρό μου», επεσήμανε για να προσθέσει:

«Ως αρχηγός, απλώς προσπαθώ να είμαι ο Μπρούνο», είπε: «Όχι άλλος θρύλος, ή άλλη προσωπικότητα, αλλά εγώ. Ο ίδιος ο Μπρούνο εντός και εκτός γηπέδου. Και για μένα η ειλικρίνεια είναι το παν. Εσείς οι οπαδοί αξίζετε ειλικρίνεια, με τον τρόπο που μας υποστηρίξατε», ολοκλήρωσε.