Στην Αθήνα βρίσκονται τα μεταλλικά αγάλματα των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου και αναμένεται να τοποθετηθούν απέναντι από την είσοδο των VIP της "Αγιά Σοφιάς" μετά τον τελικό του Conference League.

Το γήπεδο της ΑΕΚ γίνεται όλο και πιο όμορφο με τις τελευταίες πινελιές να μπαίνουν μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Conference League.

Όπως είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την ημέρα των εγκαινίων του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ, απέναντι από την είσοδο των VIP στην “Αγιά Σοφιά” θα τοποθετηθού τα μεταλικά αγάλματα δύο σπουδαίων μορφών της Ένωσης. Των Κώστα Νεστορίδη και Μίμη Παπαϊωάννου.

Οι δύο μύθοι της ΑΕΚ θα κοσμούν τον περίβολο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας με δύο μεταλλικά αγάλματα τα οποία βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, έχοντας φτάσει στη χώρα από το εξωτερικό.

Τα δύο αγάλματα θα τοποθετηθούν αριστερά και δεξιά από το συντριβάνι που βρίσκεται έξω από την είσοδο της θύρας των επισήμων και η τοποθέτηση τους θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Conference League στην OPAP Arena.