Οι δηλώσεις του αρχηγού των "Ερυθρόλευκων" με τους σφυγμούς πιο κοντά στο... φυσιολογικό...

Σε νέες δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε: «Πραγματικά απίστευτο, συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ Τω Θεώ πάνω από όλα που μετά από δύσκολες χρονιές για μένα, είχα δύο δύσκολους τραυματισμούς κατάφερα να ζήσω αυτό και να είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης και είμαι πολύ χαρούμενος».

Συνεχίζοντας μιλώντας στην CosmoteTV είπε: «Δώρο Θεού θα το έλεγα. Πέρασα πολλά με αυτήν την ομάδα, πέρασα δύσκολες στιγμές αλλά έβαζα πάντα ένα στόχο, να γίνομαι όλο και καλύτερος και ήρθε η δικαίωση αυτήν που είναι κάτι το… μοναδικό».

Αναφορικά με διάφορα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς: «Κι όμως έγινε… Ο κόσμος πάντα θέλει το καλό για την ομάδα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά είναι λογικό να ξεσπά σε μερικούς παίκτες. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη, Εγώ είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης και το ζω».

Και κατέληξε: «Ως μπαμπάς αυτό που κατάφερα σήμερα, ήταν στο γήπεδο η οικογένειά μου φυσικά, τα παιδιά μου… Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω μια καταπληκτική οικογένεια και με στήριξε ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Και το είχα πει κι όταν τραυματίστηκα ό,τι θέλω να με δει και πάλι ο γιος μου όπως ήμουν και πριν. Τα κατάφερα!».