Ο Πειραιάς γιόρτασε το καμάρι του με το πιο λαμπρό τρόπαιο (video)

Μέχρι τα ξημερώματα περίμεναν υπομονετικά οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού προκειμένου να φτάσουν οι θριαμβευτές του UEFA Europa Conference League.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών είδαν από τις γιγαντοοθόνες τον τελικό και περίμεναν μέχρι λίγα λεπτά πριν τις 5:00 τα ξημερώματα να φτάσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το πούλμαν του Ολυμπιακού έφυγε από την «Αγιά Σοφιά» και στη Συγγρού έξω από τα γραφεία του Mega επιβιβάστηκαν στο ανοικτό λεωφορείο που τους μετέφερε στην Πλατεία του Πειραιά. Εκεί, εκτός από τους χιλιάδες φιλάθλους, τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.

Μία εξέδρα τοποθετημένη μπροστά από τα σκαλιά τους Δημοτικού Θεάτρου «φιλοξένησε» τους πρωταθλητές Ευρώπης και σε εκείνο το σημείο τοποθετήθηκε το βαρύτιμο τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, στο οποίο είναι γραμμένο πάνω το όνομα του Ολυμπιακού. Το όνομα της πρώτης ελληνικής ομάδας που κατακτά Ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο και μάλιστα δις αυτή τη σεζόν. Προηγήθηκαν οι «μικροί» με την κατάκτηση του Youth League και εκείνοι έδειξαν τον δρόμο στην πρώτη ομάδα.

Το βράδυ της 29ης Μαΐου γράφτηκε η πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διασυλλογικό επίπεδο. Το γκολ του Ελ Κααμπί στο 116’ χάρισε στον Ολυμπιακό τον 80ό τίτλο στην πλούσια ιστορία του. Τον πιο λαμπρό τίτλο και το πιο σημαντικό τρόπαιο που θα κοσμεί την τροπαιοθήκη του από εδώ και πέρα. Το κύπελλο που θα ηγείται όλων τον επόμενο Μάρτιο τις ημέρες που ο Θρύλος θα γιορτάζει τα 100 χρόνια.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φορτούνης αφού σήκωσε την κούπα και στον ουρανό του Πειραιά οργάνωσε τη φιέστα αποθεώνοντας τους συμπαίκτες του και τραγουδώντας πρώτος τα συνθήματα. Ο Ελ Αραμπί με το καπνογόνο στα χέρια, ίσως, χόρεψε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ ο Ροντινέϊ ευχαρίστησε τον κόσμο στα ελληνικά.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.