Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι αποκάλυψε πως απάντησε αρνητικά σε πρόταση αγγλικής ομάδας, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως παράλληλα πως θα υποστηρίξει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, καθώς θέλει να την αντιμετωπίσει στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στις 14 Αυγούστου στη Βαρσοβία.

Αρχικά, ο Γκασπερίνι δήλωσε: «Στον τελικό του Champions League θα υποστηρίζουμε τη Ρεάλ. Δεν έχουμε κάτι με την Ντόρτμουντ, που την αντιμετώπισα μάλιστα πριν μερικά χρόνια στο Europa League, αλλά ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στις 14 Αυγούστου στη Βαρσοβία, θα είχε περισσότερο πρεστίζ με τη Ρεάλ απέναντί μας».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μετά από τη νίκη στην Ευρώπη, μου ήρθαν προτάσεις από το εξωτερικό, όμως δεν υπάρχει πια χρόνος. Αν και είχα πρόσφατα μία ωραία πρόταση από την Premier League, μου αρέσει πάρα πολύ η Ιταλία. Μετά από την κατάκτηση του Europa League πιστεύαμε πως είμαστε σε διακοπές αλλά έχουμε ακόμη ένα ματς, αυτό με τη Φιορεντίνα όπου μπορούμε με νίκη να τερματίσουμε στη τρίτη θέση».