Ο κορυφαίος Βούλγαρος σκόρερ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, δεν ξεχνά το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο χάρηκε που πήρε το πρωτάθλημα, όπως και για τον συμπατριώτη του, Κιρίλ Ντεσπόντοφ

Ο κορυφαίος Βούλγαρος σκόρερ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, συνέδεσε το όνομά του και με τον ΠΑΟΚ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε τη σεζόν 2015-2016. Το πέρασμά του από την Τούμπα, όπως δηλώνει, δεν το ξεχνά, και χαίρεται για την επιτυχία των “ασπρόμαυρων” να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε.

Επιπλέον, ο Μπερμπάτοφ έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενος γι’ αυτήν την επιτυχία. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία του συμπατριώτη του, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, στον “Δικέφαλο”. Ο δεύτερος είναι από τους διαδόχους του Μπερμπάτοφ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική Βουλγαρίας κι αυτό έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Ο Μπερμπάτοφ βρίσκεται στο Λονδίνο για τον σημερινό (1/6) τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στο Γουέμπλεϊ, και στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί παραχώρησε συνέντευξη στην Cosmote για το σπουδαίο γεγονός. Στο πλαίσιο της συνέντευξης ρωτήθηκε για τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η απάντησή του ήταν πολύ χαρακτηριστική.

Συγκεκριμένα, απάντησε ο Μπερμπάτοφ: “Φυσικά και παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ! Και είμαι χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ, επειδή ένας άλλος Βούλγαρος παίζει εκεί! Επομένως, τους δίνω συγχαρητήρια και ελπίζω να συνεχίσουν και τις επόμενες σεζόν να κάνουν το ίδιο!”