Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας γίνεται ο πιο ακριβά κοστολογημένος παίκτης του ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω τον Χρήστο Τζόλη

Η πιο πρόσφατη “χρηματιστηριακή” αξιολόγηση του Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν στα 12 εκ. ευρώ. Το update πάντως της καρτέλας του, ανέβασε κι άλλο την τιμή και πλέον ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι σε ένα peak που αποτελεί την κορυφαία επίδοση για παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντέλιας, σύμφωνα με το trasnfermarkt, είναι στα 15 εκ. ευρώ σε μια περίοδο βέβαια που ο 21χρονος παίκτης κινεί τη μετεγγραφολογία γύρω του με το ενδιαφέρον της Σάλτσμπουργκ

Ο Κωνσταντέλιας με τη συγκεκριμένη τιμή ξεπέρασε το αντίστοιχο νούμερο του Χρήστου Τζόλη που στο δικό του peak ως παίκτης του ΠΑΟΚ είχε φτάσει τα 12 εκ. ευρώ. 

Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες του Πρωταθλητή, ΠΑΟΚ, με την άξια καταγραφής πορεία και στην Ευρώπη και στο Conference League που παρουσίασαν άνοδο και φυσικά ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι ένας από αυτούς. 

Κουλιεράκης από τα 6 εκ. ευρώ που ήταν τον Μάρτιο τώρα είναι στα 8 εκ. 

Ζίβκοβιτς έχει άνοδο και είναι στα 8 εκ. Στην περίπτωση του Σέρβου έχει αξία το ότι ο Ζίβκοβιτς έχει διπλασιάσει την αξία του από τη στιγμή που τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα. Τότε, ήταν τα 4 εκ. 

Ντεσπόντοφ πήγε στα 7 εκ. από τα 4.5 εκ. που ήταν τον προγηούμενο Δεκέμβριο φτάνοντας και αυτό στο δικό του peak μέχρι τώρα στην καριέρα του. 

-Άνοδος και για τον Κοτάρσκι (στα 5 εκ. από τα 2 εκ. που ήταν τον προηγούμενο Δεκέμβριο), άνοδος και για τον Μεϊτέ που είναι στα 3.5 εκ.