Δύο περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών εξετάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την επόμενη χρονιά, η πρώτη του Νίκου Αθανασίου και η δεύτερη του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ύστερα από την κατάκτηση του Conference League στον Ολυμπιακό, η διοίκηση του συλλόγου στρέφεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς. Αρχικά οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος βρίσκεται ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Εκτός από την αγορά του εξωτερικού, οι Πειραιώτες εξετάζουν και εκείνη του εσωτερικού. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στην απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ, Νίκου Αθανασίου από τον Ατρόμητο, αλλά και του έμπειρου κίπερ της Κηφισιάς, Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου. Συνολικά μέτρησε 22 συμμετοχές και μόλις ένα γκολ, ενώ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από αριστερό μπακ έχει τις δυνατότητες για να αγωνιστεί και ως αριστερό χαφ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Κηφισιάς ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του παρά την επιστροφή του συλλόγου στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού προορίζουν τον κίπερ ως τρίτη επιλογή πίσω από τους Κωνσταντή Τζολάκη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη.