Ο ΠΑΟΚ έχει plan b για την ενίσχυση στους χαφ, είναι ξεκάθαρο όμως ότι Μεϊτέ και Καμαρά είναι η βασική προτεραιότητα

Και Μεϊτέ και Καμαρά… Η απόφαση έχει παρθεί από τη στιγμή που και οι δύο υποθέσεις είναι ανοιχτές στο τραπέζι.

Μια πιθανή απόκτηση του Μεντί Καμαρά από τον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει τις συζητήσεις που κάνει με την Μπενφίκα για τον Μεϊτέ.

Και το αντίθετο…

Αν ο ΠΑΟΚ τα βρει με την Μπενφίκα για τον Μεϊτέ δεν σημαίνει ότι θα βάλει stop στις συζητήσεις με τον Καμαρά. Ένα δίδυμο των δύο παικτών είναι διακαής πόθος στον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ τα δύο συγκεκριμένα ονόματα δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις που η ομάδα εξετάζει για την ενίσχυση στους χαφ. Από τη στιγμή όμως που και οι δύο υποθέσεις είναι “ανοιχτές” και έχουν προοπτική, είναι φανερό ότι είναι και η βασική προτεραιότητα. 

Οι επιλογές είναι πολύ συγκεκριμένες.

Ο ΠΑΟΚ έχει γνωριστεί με τον Μεϊτέ όπως και ο παίκτης με την ομάδα. Θέλουν και οι δύο να συνεχίσουν, η Μπενφίκα όμως υπάρχει στη μέση (εκεί που ανήκει ο παίκτης) με την πορτογαλική ομάδα να έχει τις δικές της απαιτήσεις.

Προσφάτως, οι πληροφορίες από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας έλεγαν ότι οι δύο ομάδες είναι κοντά.

Φυσικά είναι μια διαφορετική περίπτωση η συγκεκριμένη από την περσινή με τον Ντάντας. Ο ΠΑΟΚ και εκεί κάθισε στο τραπέζι για να συζητήσει την αγορά αλλά ήταν φανερό ότι από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε η ίδια όρεξη όπως τώρα με τον Μεϊτέ.

Από την άλλη, ο Καμαρά. Ο ΠΑΟΚ πάει σε μια επιλογή που είναι γνώριμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ και το γεγονός ότι οι δύο παίκτες μπορούν να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον στο γήπεδο, κάνει τις επιλογές ακόμη πιο ελκυστικές για τον ΠΑΟΚ.

Από την πορεία των συζητήσεων φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στις δύο υποθέσεις και με το ύψος των συμβολαίων που θέλει να δώσει στους παίκτες

Το τι θα γίνει, θα φανεί… Το σίγουρο όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο δίδυμο είναι σε πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος στον ΠΑΟΚ