Εμπαπέ: “Νιώθω ανακουφισμένος- Η Παρί μου ανακοίνωσε πως δεν θα έπαιζα”

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το φιλικό της εθνικής Γαλλίας με το Λουξεμβούργο.

Αναλυτικά:

“Νιώθω ανακουφισμένος. Ήρθα στην Ρεάλ με πολλή ταπεινότητα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ που με εμπιστεύθηκε από την πρώτη ημέρα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, μπορείτε να το δείτε από το χαμόγελό μου. Κι ένας παίκτης που χαμογελά αγωνίζεται καλύτερα. Θα παίξω στην ομάδα των ονείρων μου. Θα είμαι στην Ρεάλ Μαδρίτης για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν μου ανακοίνωσε στην αρχή της σεζόν πως δεν θα παίζω πλέον. Ο Λουίς Κάμπος κι ο Λουίς Ενρίκε με έσωσαν. Δεν θα ξαναπατούσα το πόδι μου στο γήπεδο χωρίς αυτούς. Ακούω την κριτική. Νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που αναλύει την απόδοσή μου, επομένως είναι σίγουρα χαμηλότερη από τα στάνταρ μου. Ήμουν υπερήφανος μόνο και μόνο που έπαιζα. Αλλά είναι σίγουρο ότι του χρόνου δεν θα αρκεστώ σε μια τέτοια χρονιά.

Στην Παρί δεν ήμουν δυστυχισμένος, θα ήταν κρίμα και στο πρόσωπο των ανθρώπων που με υπερασπίστηκαν. Κάποια πράγματα με έκαναν δυστυχισμένο, αλλά ένας παίκτης σαν εμένα δεν μπορούσε να το δείξει γιατί είμαι ηγέτης. Ο κόσμος με ακολουθούσε κι έτσι προσπάθησα να είμαι όσο πιο θετικός γινόταν. Ο προπονητής, οι παίκτες και οι υπάλληλοι του συλλόγου με στήριξαν. Θα ήταν λίγο άκομψο να έρθω και να πω ότι ήμουν δυστυχισμένος. Όμως τα πράγματα και οι άνθρωποι με έκαναν να νιώθω έτσι.

“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.