Ο ιστότοπος imedias.net μεταδίδει σήμερα (4/6) ότι ο Μαντί Καμαρά συγκατατίθεται να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει στους "ασπρόμαυρους" την καριέρα του

Θετικά διακείμενος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ υποστηρίζει ο ειδησεογραφικός ιστότοπος imedias.net σε σημερινό (4/6) σχετικό δημοσίευμα ότι είναι ο Μαντί Καμαρά. Το συγκεκριμένο ΜΜΕ μεταφέρει πληροφορίες από το Africafoot, που ειδικεύεται στο αφρικανικό ποδόσφαιρο. Αυτό, με τη σειρά του, τονίζει ότι ο διεθνής με την Εθνική Γουινέας παίκτης θα υπογράψει στους “ασπρόμαυρους” συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, σε σχέση με αυτό που είχε στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα του imedias.net αναγράφεται: “Σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot, ο Μαντί Καμάρα θα αλλάξει σύλλογο την επόμενη σεζόν. Το ΜΜΕ που καταγράφει τις κινήσεις των Αφρικανών παικτών, επισημαίνει ότι ο διεθνής με την Εθνική Γουινέας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, ότι όλα αναμένεται να ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα και ότι ο γεννημένος στο Ματάμ παίκτης θα συνεχίσει σε αυτό το κλαμπ”.

Και συνεχίζει: “Αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος, με αναβάθμιση αποδοχών. Στέφθηκε πρωταθλητής της ελληνικής Super League στο τέλος της περασμένης περιόδου ο ΠΑΟΚ και σχεδιάζει να διευρύνει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Ο Mohamed Mady Camara, λοιπόν, είναι ένας από τους στόχους για αυτόν τον σκοπό. Η ίδια προαναφερθείσα πηγή επιμένει ότι ο πρώην σε λίγο καιρό παίκτης του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Σημειώστε ότι αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά του επόμενου UEFA Champions League”.